Sunday, December 6, 2009

Гилдуарс 2

Гилдуарс 2 (Guild Wars 2) е ММОРПГ, което в момента се разработва. То ще бъде публикувано от Корейската компания НЦСофт известна със заглавия като Айон и Линейдж 2. Гилдуарс 2 е логическото продължение на масовата игра Гилдуарс. Ако искате може да пробвате безплатно Гилдварс на официалния сайт на играта, ако не се лъжа в момента имат безплатен трейлър, валиден за около две седмици.


За сега не се знае много за света на играта. Обявени са пет раси, които ще са налични за игра - Силвари, Норн, Чар, Асура и Хора. Асура са изобретатели и магиосници, те ще използват и големи. Норн ще могат да се превъплащават в различни зверове като вълк и мечка. Чар са обявени като агресивна, коткоподобна раса търсеща да завлядява нови територии. Силвари са раса на природни духове на растернията. Хората естествено са благородни и т.н.

Историята
Действието се развива 250 години след победата на Великия Унищожител, по време на северната експедиция. Пет дракона, спящи под континента се събуждат и причиняват множество унищожения из цяла Тирия. Някога доминиращата човешка раса е намаляла, появили са се нови раси. Светът е претърпял множество промени.



За повече подробности - това е официалния сайт на Гилдуарс 2.

Расите:

No comments:

Post a Comment