Friday, December 11, 2009

Етер Сага Онлайн - Ether Saga Online

Етер Сага Онлайн е сравнително ново ММОРПГ, от създателите на Перфектния Свят (Perfect World). ЕСО е интересна масова игра, с герои в стил японско аниме.

Графиката е красива, светът около вас е весел и изпълнен с цвят.









Играта е корейска, но това не значи, че ще ви се наложи да се биете с чудовища до безкрайност. Вдигането на нива е доста бързо ако изпълнявате куестовете, самите куестове също са лесни и имате вградена система за навигация (автоматично намиране на цели).

Етер Сага Онлайн има няколко интересни и специфични неща. Примерно още от началото ви дава придружител - домашен любимец. Този домашен любимец има умения, с които ви помага в играта. Той може да вдига левели и да учи нови умения. Заедно с него можете да се трансформирате в напълно ново същество. (Кой е гледал япоснки анимета?)

В играта имате избор измежду 3 раси и 6 класа герои. Расите са Рензу, Шензу и Йао.
Класовете са:
Драгун - с копие и тежка броня, служи основно да танка на останалите.
Роуг - използва ками, има силна атака.
Мистик - лекува останалите.
Рейнджър - използва лък, също има силна атака.
Магиосник - използва магии за атака.
Шаман -нещо средно между лекуващ магиосник и танк.

(Танк е тип герой в масовите игри, който носи на бой. Обикновенно се ползва да дразни лошите за да не нападат значително по слабите от към защита герои като магиосник и стрелец)

ЕСО е безплатна игра, за да играете трябва да се регистрирате на официалния сайт - http://eso.perfectworld.com, да я свалите и инсталирате.

No comments:

Post a Comment