Wednesday, December 2, 2009

Метин2 Ревю


Корейските игри бавно и постепенно завладяха пазара на ММОРПГ игри по целия свят. Метин2 е една от тях с особено силно присъствие сред безплатните масови игри. Метин2 е публикувана официално и има много сървъри в държави по цял свят. За нашия район може би най-подходящи са различните Европейски сървъри.

И така какво представлява Метин2? Метин2 е масова игра в ориенталски стил - с красива графика и множество ориенталски легенди преплетени в изсториите на куестовете, сред чудовищата и сградите. Играта е красива, но те повечето корейски игри са красиви и това не е нещо изключително.

Забавен е стила на игра. Още началото трябва да си изберете една от двете воюващи империи. Те естествено имат дълга и интересна история зад себе си с императори и легенди, но ще запазя изненадата. Та двете империи воюват помежду си - това става с масови битки между играчите. Картата е разделена, като двете империи се намират в двата противоположни края на континента. Между тях има множество крепости и битките се провеждат за всяка от тях като победителите напредват и печелят нови територии. Любителите на масови битки определено ще се забавляват.



Чудовищата в играта също са разделени на кланове и някои от клановете са във воина помежду си. Това значи че убивайки представител на даден клан вие печелите омразата на този клан и приятелски точки от враговете му. Така може да се получи, че чудовища от даден клан да ви помагат в битка.

Класовете в играта са войн, нинжа, сура - комбинация от магии и меч, и магиосник. Всеки от тях има специфичен начин на игра и силни, и слаби страни.


Общо впечатление
Приятна масова игра, с която човек ако не внимава може да загуби няколко месеца. Заслужава си времето, обаче. Човек трябва да се забавлява.

Как да играя?
Играта е безплатна, отивате на сайта - http://www.metin-2.com/, регистрирате се, теглите клиента и играете.


No comments:

Post a Comment