Wednesday, December 23, 2009

Луна Онлайн

Луна Онлайн (Luna Online) е красива, 3Д, масова игра с герои и графика в стил японско аниме. Ако се чудите какво да правите по празниците, това ММОРПГ е една добра идея за забавно прекарване. Играта е безплатна, ако решите да я пробвате трябва само да създадете акаунт и да я дръпнете от официалният сайт - http://luna.gpotato.com.



Играта има две възможни раси - елфи и хора. В началото и за двете раси имате избор от три професии - боец, крадец и магиосник. Изборът в началото ще предопредели пътя на развитие на вашия герой. Играта има цял куп следващи професии, като първата смяна става на 20 ниво. Повечето професии се припокриват за двете раси, но имате и специфични като Гладиатор (Специфичен за хората) или Елементал Мастер (Елфи).


Куестове в играта има колкото ви душа иска. Като ви почнат от началото и няма да ви оставят на мира. За сега, в началните нива не съм видяла кой знае колко интересен куест или подземие, но съм още нисък левъл. Играта до сега, определено създава добро впечатление, въпреки аниме героите си.


Вдигането на нива не е много бързо, но пък е забавно. Събирането на предмети и пари става автоматично. В момента тече някакво коледно събитие в което трябва да биете снежни човеци и падат хубави награди. Покрай нова година и коледа са пуснали и музика в новогодишен стил.


Хора на сървъра изненадващо, но има доста. Като отида на пазара във втория град и играта започва да ми лагва. Иначе разни нобове като мен тичат нагоре, надолу и бият разни гадинки.


Графиката е красива като излючим малко смешните герои и чудовища. Има шарени пейзажи и музиката горе долу върви.
Чудовищата са агресивни и имат доста атака. Могат да видят сметката на магиосник както си тича ако не внимавате. Има и стрелящи чудовища - едни костенурки в началото са доста неприятни. Ако си падате по корейски игри, тази определено ще ви допадне.





Новогодишни забавления или бой на снежни човеци.



Някакви  странни костюми.


Рибари, малко смешно изглеждат.

No comments:

Post a Comment