Wednesday, December 16, 2009

Магически Свят Онлайн

Magic World Online е още една масова игра, много приличаща на Диабло 2.Стил, цвят, вкус и усещане - всичко е подобно.


Графиката на играта не е нищо особено - 2Д, скучни цветове, нищо, което да хване окото. Външността на героите ви е фиксирана. Първата карта и град са пустиня, доста подобна на тази от играта на Близард.

Играта обаче си струва времето - изненадващо за мен се оказа, че ми е много интересно да продължа да играя, да вдигна и следващото ниво, куестовете са интересни, имате и карти на съкровища и други изненади.


Към всичко това добавете и удобния интерфейс, и вграден, официален бот. Т.е дори когато имате друга работа можете да продължите да вдигате нива - вярно не кой знае колко елегантно, но върши работа за по-нетърпеливите.

В началото можете да си изберете един от 4-те стартови класа - Войн, Стрелец, Съмонер и Магиосник. На 15-то ниво е първата смяна на професия, а 15 ниво се стига доста бързо. Аз от край време играя със съмонери и некромансери, и естествено избрах съмонер. В момента съм 15 ниво и по средата на куеста за професия некро.

В играта имате множество от куестове, но интересните започват от 15 ниво. Всички обаче дават хубаво количество опит, пари и награди и си струва да се правят. Също така имате и чудовища маркирани със специална аура - те са малко по-силни от останалите, но и дават много награди.

За сега опита ми с тази игра е толкова. Има интересни неща написани в сайта за масови битки, но трябва да вдигна още нива преди да си търся гилдия и да участвам. Ако искате да играете, това е официалният сайт на играта http://mwo.enjoymmo.com/, и тя е безплатна.

No comments:

Post a Comment