Sunday, December 6, 2009

WonderKing Online - Кралят на Чудесата Онлайн - бета тестване

УондърКинг Онлайн е поредното ново заглавие в света на ММОРПГ игрите. Играта е 2Д, сайд-скроллинг - с други думи подобно на Соник или Супер Марио. Това не значи, че графиката е лоша, напротив - светът в играта е красив и шарен, със симпатични чудовища. Играта е подходяща за деца, без насилие или почти без такова. Едно приятно, шарено забавление. Ако сте прекарали часове в игра на Марио, тази игра със сигурност ще ви хареса, още повече, че можете да я играете с приятели.
Играта има много куестове с хубави награди. В началото куестовете ви въвеждат в играта и ви представят интерфейса и командите.




Героите
Имате избор от четири възможни класа герои - войн-мечоносец, крадец, магиосник и скаут. Войнът е обикновен, здрав тип за близък бой с много защита и живот. Предполага се, че той е най-лесен за игра от начинаещи. Крадецът всъщност е типичния герой с много атака, малко защита и много сръчност. Крадецът специализира в близък бой. Магиосникът може да се развие като герой за бой с много силна атака и бойни магии или поддържащ герой с умения да лекува и подсилва приятелите си. Скаутът е герой за атака от далеч с лък или пистолети.



Бета
Играта е в затворена бета за тестване. Това значи, че за да играете трябва да се регистрирате и да ви одобрят. Това още не финалната версия. Все пак одобренията ги раздават сравнително лесно и от моя опит с бетата не забелязах бъгове или проблеми. Играта изглежда много забавно, особенно ако се играе в група.
Сайта на играта е http://wonderking.ndoorsgames.com/






1 comment:

  1. Играта е доста добра и става за разпускане.Вече е в Open Beta(свободно се регистрирате),като героите които създавате няма да се изтрият когато се появи в пълния и вид.Не се подлъгвайте от шарената графика- играта е много забавна и има всички екстри на другите 3D MMORPG като PvP,crafting,cooking,guild wars и др.Подходяща е както за деца така и за възрастни, а най-хубавото е, че е напълно безплатна.Ако имате нужда от помощ по играта пишете на скайп herflik3 или ingame на Yosh.Ще се радвам да ви помогна с каквото мога.See you ingame :)

    ReplyDelete