Saturday, January 2, 2010

Игри за 2010

Все повече и по добри игри излизат на година. С масовия бум на онлайн игрите става все по-трудно да се следят новите заглавия. Все пак реших да направя едно резюме на ммо игрите, очаквани през 2010 година.

Aika - Корейска игра, вече хит в Азия. Бяха я обещали за края на 2009 година, но излизането и се забави. Играта ще набляга на ПВП битките в малки и големи количества. Издателите твърдят, че играта ще може да понесе битки от типа 1000 срещу 1000, което е наистина много за ММОРПГ игра. Играта ще се появи някъде през пролетта.



Mabinogi Heroes - тази игра също вече се играе в Корея. Mabinogi Heroes е 3Д, екшън ММО, в което се набляга на бързината и действието. Играта е по-скоро ориентирана по-стаи както много ФПС, и подобна на Ракион.
Сайт на Мабиноги Хирос: http://heroes.nexon.com/



Allods Online - поредния клон на WoW, но не съвсем. Играта е разработвана от руското студио Аструм Нивал, и обещава уникално приключение комбинирайки научна фантастика и пънк. Играта обещава интересни куестове и силно ПВП. Неприятен за мен факт е, че ще я публикуват Gpotato, но може този път да се стараят.
Сайт: http://allods.gpotato.com/







Parabellum - тактически ММО ФПС разработен от германци и публикуван от GamersFirst. Играта е базирана на Unreal 3 енджина и има множество карти представляващи истински места по света.
Сайт: http://www.gamersfirst.com/parabellum/








Prius Online - 3D масова, онлайн, РПГ игра с графика в стил аниме филмче. Играта е корейска, и по това което чувам и виждам изглежда много обещаващо. Играта има някои моменти и идеи от популярната WoW на Blizzard. Сайт: http://global.netmarble.com/game/gameIntro/prius.asp











Kung Foo - пародийна масова онлайн РПГ игра от създателите на Perfect World. Доста набиващо на очи заглавие с интересни идеи и комичен завършек.
Сайт: http://foo.perfectworld.com/













Mytheon - екшън, онлайн, РПГ игра, за любителите на жанра. Играта ще е съставена от комбинация от области с постоянен, онлайн свят и произволно генерирани области. Градовете ще бъдат местата, където играчите могат да се срещнат, докато останалата част от играта ще е индивидуална.
Сайт: http://www.mytheongame.com/










Priston Tale 2 - е 3Д, масова игра публикувана от Suba Games. В момента, до колокото знам тече тестване за Европа и скоро играта ще бъде налична.

2 comments:

  1. Публикациятая е много добра, но мисля, че на сайтчето му трябва малко по-добър дизайн :]

    ReplyDelete
  2. Gothika_47 прав си, за това няма да споря. За сега обаче не мога да си харесам удобен темплейт, а ако тръгна да правя ще загубя много време.

    Все пак ще се радвам ако кажеш какво очакваш като дизайн?

    ReplyDelete