Sunday, January 10, 2010

Превю на Mytheon - ММОРПГ, екшън РПГ или стратегия?

Mytheon е нова, масова онлайн игра, която в момента се разработва. Играта ще бъде онлайн, екшън РПГ със стратегически елементи, както и да си го представяте това. Това значи ММОРПГ ама не съвсем.

Играта е базирана на Гръцката и Египедската митологии. Човечеството векове наред е било пионка в ръцете на боговете, но сега то има своя шанс да се докаже.
Над всичко живо, включително и боговете властват трите Сестри на Съдбата. Та сега, тези сестри са създали специални камъни на силата, благодарение на които хората могат да се изправят срещу боговете.




Та тези камъни на силата могат да се ползват за призоваване на митологични същества, създаване на конструкции или правене на магии. Играта има три класа и всеки клас си има свойте специфични камънаци. Класовете са Уаркастер, Елементалист и Ейдолон. Уаркастърите са наследници на могъщи войни, те имат най-голям избор от създания, които да призовават, но са и най-слаби от към лекуване. Елементалистите са наследници на магиосници и като такива владеят силите на природата - въздух, вода, земя и огън. Те имат предимно заклинания, но слабата им страна е че нямат същества-придружители. Ейдолоните са наследници на Египедски монаси-войни, те специализират в поддържащи и лекуващи заклинания. Конструкциите са тяхна специалност.





Стратегическия елемент в играта до колкото разбирам е в начина по който играчът ще ползва камънаците както и избора на придружители и магии за битките. Mytheon ще предлага и игра в парти, както и ПВП битки.

В момента създателите приемат регистрации за затворената бета на играта, ако искате да сте от първите, които ще я тестват, сега е момента да се регистрирате. Сайта на Mytheon е http://www.mytheongame.com/.

No comments:

Post a Comment