Monday, January 4, 2010

Сенчеста история - браузърна игра

ShadowTale е доста добра браузърна игра-приключение. Играли ли сте книги-игри? ShadowTale създава подобно усещане на приключение и приказка, въпреки че е сравнително бърза и ориентирана към действието игра.


Започвате играта като си правите герой, избирате му коса, кожа, дрехи и тръгвате на приключение. В началото ви дават един голям меч и започвате да го размахвате, и да се биете с чудовища като гоблини, орки, вълци, глигани.

Още съвсем в началото ще ви дадът и първата мисия - да спасите едно момиче от група гоблини. Отивате, разправяте се с тях и си прибирате наградите. Бащата на момичето ще ви даде следващата мисия - да говорите с един пратеник. През цялото време ще виждате и други хора играещи едновременно с вас.


Светът на ShadowTale е доста голям и изпълнен с различни по тематика райони. Естествено, по-трудните за достигане места си имат и своите загубени съкровища. Ваш приятел в играта може да е домашен любимец като тигърче или крилато прасе.

С всеки убит противник ще получавате опит. След определено количество ще вдигате ниво. С всяко ниво ще можете да учите магии.



Ако с това описание съм ви заинтригувала, можете да пробвате играта на http://www.shadowtale.com. Играта е безплатна. Все пак играта има един голям плюс, може да се играе по всяко време и от всеки компютър.

No comments:

Post a Comment