Sunday, January 3, 2010

Най-добрите ММОРПГ игри за 2009

Айде, края на старата година, началото на новата година, това е време за равносметки и прогнози. Прогнозата я написах тук Игри за 2010, значи сега е време за равносметка.
Ето го и моя списък с любими ММОРПГ заглавия.



Aion
НЦСофт отново бяха на върха, но този път с ММОРПГ играта Айон. Красив свят, крилати хора, множество умения, битка между светлината и мрака, всичко това, че и много повече е събрано в играта. Корейците определено са ненадминати в правенето на игри. Играта обаче е платена, което може да спре много от българските геймъри.





Dragonica Online
Една много забавна игра, определено. 3Д сайд скролер, при това ММОРПГ. Малко са сходните заглавия. Самата игра е шарена, симпатична, с приятни анимирани пресонажи, множество умения и интересен път на развитие. Самите умения са много забавни, удряте с гигантски чукове, хвърляте метероиии, правите се на кашонче. Играта има карти-мисии, които се генерират за всеки играч или парти, останалата част от света е постоянна. Ако искате да наритате лошия вълк, сега е момента. А да, за разлика от Айон, Драгоника е безплатна игра.






Jade Dynasty
Създателите на Perfect World работят над няколко заглавия. Jade Dynasty беше пуснато миналата година и комбинира в себе си красив, азиатски свят, митологични същества, демони, приятна атмосфера и забавление. Ако искате да направите пътуване в митологичния изток, можете и играейки.












Grand Fantasia
Забавна, шарена, нова ММОРПГ игра, по която много хора са полудяли. Аниме герои, ездитни животни и много забавни неща, достъпни още в началото на играта.











Runes of Magic
Клон на World of Warcraft. Не съвсем всъщност, но е дълго да се разказва. Играта има интересна система за класовете на героите, самите герои могат да са много различни по ваш избор, имате много мисии и най-вече, играта е безплатна.












Dragon Oath
Писах тези дни за тази китайска игра. Може би я добавям, само защото най-скоро съм я играла. Всъщност в момента я играя, и съм се запалила достатъчно. Играта е интересна, с красива графика и забавна история. И най-вече има бойни изкуства и интересни умения.

2 comments:

  1. Grand Fantasia е доста забавна игра. Ако сте постоянни, можете да вдигнете много бързо нивото си. Ездитните животни са достъпни чак след 20-то ниво и са за определено време. Ако искате постоянно да имате такова животно, това може да стане след 40-то ниво и след като изградите определена репутация към съответния град.

    ReplyDelete
  2. Здравейте,

    Казвам се Еньо и имам следното въпросче :)
    Някои ще може ли да ми помогне за следното нещо:
    Иска ми се да издиря най-успешните browser игри (и компании)за ММО games, които са на българския пазар. Или поне най-успешните заглавия, създадени от българи.

    Ако някой има желание може да ми пише и на e.burov@teracomm.bg
    Благодарен съм на всяка помощ или коментар!

    ReplyDelete