Saturday, January 23, 2010

Last Chaos

Last Chaos е безплатна ММОРПГ игра с красива графика и интересен стил, която ме грабна с първите минути. Всъщност нищо в Last Chaos не бие на очи, но добре познатите ММОРПГ елементи са подредени по невероятно успешен начин. Мога съвсем искрено да кажа, че това е една от най-добрите, безплатни ММОРПГ игри, които съм играла.

Започвате, както обикновено със създаване на герой. Имате избор измежду шест типа герои – рицар, лечител, магьосник, разбойник, титан и вълшебник.
Рицарят може да е защитен тип герой със меч и щит или ориентиран предимно към атаката с два меча. Лечителят както се и очаква има лечителски магии, но също така може да стреля с лък и по късно да се развие като стрелец с магически стрели. Магьосникът ви е типичният тип магьосник с атакуващи заклинания от повечето подобни игри. Разбойникът може да използва две ками или арбалет, тук малко се припокрива с лечителя, но предполагам този герой разчита повече на бързина.

 Титанът е герой с много точки живот и груба сила, ползва брадва и меч – типичният варварин от други РПГ или ММОРПГ игри.
Външността на персонажите не може да се променя кой знае колко, и трите избора за прическа на магьосницата ми изглеждаха почти еднакво, но какво да се прави, всяка хубава игра си има и своите минуси.


След като си създадете герой ще започнете в собствено подземие където трябва да избиете чудовищата – зомбита и зомби подобни стражи. Разправих

След като си създадох герой се оказах в собствено подземие където трябваше да се разправя с малко чудовища – зомбита и зомби подобни стражи. Разправих се с тях сравнително бързо след което бях телепортирана в първия град. Там се оказа изненадващо оживено – множество играчи, вършещи най различни работи. Впечатление правят множеството домашни любимци и ездитни животни.
Домашните любимци са в най-различни форми и размери – от малко, летящо драконче до еднорози и други странни животинки. Конете преобладават като ездитни животни, но има и странни дракони. Конете са в малко крещящи цветове, но в никакъв случай не е лошо. Играта няма онова сладко излъчване, към което се стремят повечето ММОРПГ игри последно време, напротив поддържа се атмосфера на магия и приказка – нещо което определено ми харесва.

Голямо впечатление ми направи група хора, при това не малка, които се налагаха пред една от вратите на града. Това определено е показателно, че доста хора играят играта. Става въпрос за един от европейските, ПВП сървъри. До колкото разбрах играта предлага и сииджове на замъци (бой за замъка между кланове), надявам се да пробвам нещо подобно в най-скоро време.

Цялостното впечатление от играта е много добро, въпреки биещата на очи прилика с Л2 или може би тъкмо заради нея. Моята оценка за играта е 9 от 10.
Ако искате да пробвате играта, официалният сайт е: http://lastchaos.aeriagames.com/.

2 comments:

  1. Играя руската версия на Ласт Хаос. Имам Рицар 74 левел, Роял, с 2 меча. Играта е страхотна, пристрастен съм към нея. Тя е една от малкото мморпг-та, където имаш пълен контрол на камерата. Героите са готино нарисувани. Нищо не може да се сравни с тази игра. Много бавно се играе, но е добре измислена.
    Играйте руските версии на онлайн-игрите, руските геймърки са много по-хубави от американските. Не знайно защо повечето българи играят американските версии. Аз самия не зная добре руски език, английския ми е дъ бест, но въпреки тоа разбирам и общувам; освен това е супер да можеш да пишеш на кирилица в игра, произведена от хора, които дори не са чували за нашата азбука, не е ли така... :)

    ReplyDelete
  2. яка е имам night shadow 90 lv sorcer 53lv смятам да пробвам руската но в usa акко някои игр да пи6е по скаип emkata4444 в AZURA-EU играя няма значение 1,2,3,4,5,6 играта е добра ако искате да ви помагам ме потарсете!!! :) ;):)

    ReplyDelete