Friday, January 1, 2010

TLBB / Dragon Oath

TLBB Dragon Oath
Ако искате да пробвате Dragon Oath, сега е момента. Играта е публикувана за Европа под името TLBB идващо от Tian Long Ba Bu. Сайта на играта е http://tlbb.eu.changyou.com/, играта е безплатна, но в момента е в предварителна бета и може и да не ви одобрят за тестване. Можете да вземете ключ за активация от същия сайт, поне в момента раздават щедро.

Сега за играта. Графиката е много красива, с типичните китайски пейзажи (+ малко палми) и китайска митология. Музиката е приятна, макар и малко еднообразна. Градовете в играта са доста обширни с множество улици и лесно можете да се загубите ако я нямаше навигационната система. Ако искате да отидете на дадени координати или при някое НПЦ можете просто да кликнете на картата или в прозореца на куеста и ще отидете автоматично там без да се загубите. Поне в началото ще ви е много нужна.


TLBB Dragon Oath

ТЛББ има множество куестове - като ви подхванат от началото и ще ви накарат да тичате няколко пъти из целия град. Предполагам това е новата мода в ММОРПГ игрите, противоположна на така наречения гриндинг. Аз обаче като привърженик на Азиатските игри предпочитам да бия мобове пред това да ме разкарват с измислени истории и много тичане. Все пак имайте предвид, че куестовете дават много опит и с тях по-бързо вдигате нива. Поне в началото.
Всички герои почват без клас и като станат десето ниво могат да изберът клас към който да се присъединят. Dragon Oath има девет класа, измежду които можете да избирате - Пиромансер, Лотус Ордер, Ройалски, Минстрел, Таоист, Вуду, Асасин, Бегарс Алианс и Шаолин.
TLBB Dragon Oath

Като станете десето ниво ще можете да посетите всеки един от гореизброените стилове и да говорите с представителите им. Аз си избрах Пиромансерите, защото се води че имат най-силната атака за сметка на по-слаба защита.

В играта можете да имате домашен любимец. Един от първите куестове е да вдигнете ниво на едно зайче - домашен любимец. После то остава за вас. Също така трябва да хванете една патица. От представителя на класа ви ще можете да вземете още един домашен любимец, който за мен беше таралеж.

Общо впечатление
Всъщност не съм играла достатъчно за да имам крайна оценка. За сега бих дала 8 от 10. Играта е хубава, с красиви пейзажи, но камерата е малко неудобна без да може да се сменя ъгъла и свободно. Нямам търпение да вдигна още малко нива и да пробвам ПВП-то как е.

TLBB Dragon OathTLBB Dragon OathTLBB Dragon Oath



No comments:

Post a Comment