Friday, November 20, 2009

Ракион - Rakion

Ракион е 3Д, ММО с малко по-различен стил на игра. Действито е разделено на отделни стаи подобно на повечето шутъри и за да играете трябва да се присъедините към някоя подходяща стая или да си създадете такава. Битката в стаята трае докато не ви убият или не ви свърши времето, като за да сте победител трябва да избиете минимална бройка чудовища.



Героят се командва с клавиатурата, а посоката на камерата и погледа се сменя с мишката. Всеки от различните гери има по няколко различни вида удари и оръжия. Също така за разлика от повечето игри можете да се защитавате от удар. В началото можете да пробвате повечето неща в активното въведение в играта.



Графиката на Ракион е много интересна, героите са изпипани и оригинални, стаите създават специална, фантастична атмосфера. Първите чудовища обаче малко ми приличат на ходещи масички за кафе (страх ли ви е от маси?) или на паяци. До колкото разбирам играта е по-интересно да се играе с приятели в парти. Аз нямах тази възможност, инсталирах я преди 3 дни, но от сървъра имаха някакъв проблем. Вчера вечерта за първи път успях да се логна и да я пробвам. Много хора от чуждоезичните форуми я хвалят, но до колко е добра само от първите няколко нива не мога да преценя.



А да, Ракион е безплатна игра, за да играете трябва да отидете на сайта, да се регистрирате и да я свалите. Може да ви се наложи да я инсталирате повече от веднъж докато тръгне.
Ето го официалния сайт на играта: http://rakion.softnyx.net/

1 comment:

  1. аз я играя мн яка игрица имам бс 41 левел и нинджа 36 ако искащ ме добави пиша се :GripchenatoR

    ReplyDelete