Sunday, November 1, 2009

На фиеста с Фиеста Онлайн

Фиеста Онлайн е 3Д, масова игра с герои в стил японско аниме. Играта е шарена, весела, с приятна музика и доста занимателна.


Играта има четири типа герои – боец, магиосник, докторка(cleric – не му е това термина, но класът служи за лекуване на останалите от групата) и стрелец.


С всяко следващо ниво героят ви става по-силен и печелите статус точки за разпределяне. Статус точките биват:

  • STR – сила. Увеличава ударите в близък бой или стрелба с лък.
  • DEX – сръчност. Подобрява точността и възможността да избягвате удари.
  • END – издръжливост. Увеличава защитата и живота ви.
  • INT – интелигентност. Усилва силата на магиите ви.
  • SPR – духовност. Дава защита срещу магия, и увеличава възможността за критични удари.


Гилдии, подземия, войни, куестове – има още много,за което да се говори. Споменах ли и гъбите-къщи? Когато живота или маната ви намалеят можете да натиснете ‘Н’ за да си отдъхнете. Героят ви ще се превърне в гъба-къща. По забавното е, че може да променяте този външен вид като говорите с определени НПЦ-та. (NPC – Non Player Character) Като добавя и различните странни животни и предмети, които можете да яздите за по-бързо придвижване и нещата стават доста смешни. Фиеста е игра с умерено количество насилие, без неприятни сцени и като такава е подходяща и за по-малки деца. Играта е безплатна, за да играете е необходимо само да се регистрирате и да свалите клиента. Хората печелят от магазина в играта, от който може да пазарувате с реални пари – онлайн. Има европейски и американски сървър, като за България май е по-добре да се връзвате за европейския – адреса му е http://fiesta-online.gamigo.com/ .
Американсият сървър е на Аутспарк (Outspark) тук - http://fiesta.outspark.com/ .


 

Гадния, жълт, удивителен знак на скрииншотите е от несвършени куестове.

No comments:

Post a Comment