Monday, November 30, 2009

Игра със Спондж Боб / Spongebob's Bubble Bustin

Спондж Боб и Патрик са на мисия за възстановяване на короната на крал Нептун. Нептун го познавате от детския филм "Спондж Боб квадратни гащи филмът". Те ще трябва да посетят някои сериозно опасни места по време на играта, като ще се срещнат с главореза Влекач, който е местният бандит и унищожава балоните и образуването на нови.
За щастие нашия смел герой може да намерите F.U.N. навсякъде. За да играете, само трябва да прекарате Sponge Bob от там безопасно!
Метърът вдясно на екрана ще покаже колко е трудно Спондж Боб да се въздържа да не се смее на всички смешни мехурчета. Ако оставите балон да избяга, той ще се смее по-трудно и метъра ще върви напред. Не оставяйте метъра да стигне до върха, или бандити ще изхвърлят гъбата Боб от балона му.
Не пропускайте специалните прозорци мощност балон!
Замразяване - Не мърдай: Този балон пуска ледено студен вятър и временно замразява мехурчета на екрана, така че можете да ги събирате по-лесно.
bubble bomb - Мехурчеста бомба: Този балон взривява всички останали мехурчета около Sponge Bob. Вие не получават точки , но може да получите по-голям бонус!
Играта е на 12 нива. Трябва да унищожавате мехурчетата минаващи покрай Спондж Боб. Играете само с мишка.


No comments:

Post a Comment