Thursday, November 19, 2009

Небивалата земя или Neverland Online

Небивалата земя е ново, безплатно, 2Д ММОРПГ за игра в браузъра. За да го играете не ви трябва инсталация, просто отивате на сайта на играта и играете. Изненадващо за мен, но играта няма лаг(забавяне), графиката е много красива и всъщност самата игра е много приятна и увлекателна.



Първи стъпки в играта. 

Можете да изберете между 4 типа герои като за всеки герой можете да изберете и пол на човека си. Стила на игра зависи от типа на героя ви, но конкретното оръжие зависи от пола му/и. Картинките определено грабват окото, много забавно са направени.


Интерфейсът

В началото ще имате серия от куестове, които ще ви въведът в играта и не представляват нищо сложно - просто малко инструкции. Самата игра се играе с цъкане на мишката. Имате и доста описателен интерфейс за екипировка, статус, умения.


Тук си избирате герой.

С всяко следващо ниво ще получавате статус точки за да ги разпределите спрямо начина, по който искате да развивате героя си.


Още един възможен избор.

В началото, с един от куестовете ще получите коте за домашен любимец. Домашните любимци до колкото видях се появяват само в битка и в началото вашето коте всъщност ще е по-силно от вас. Ако то не ви допада, ще можете да хващате различни чудовища и да ги превръщате в домашни любимци.

Битките се развиват в различна вселена, т.е в даден момент водите една битка. Нападате с просто цъкане на мишката. Първите ви противници ще са зайчета.


Битка!

Небивалата земя Онлайн се оказа доста забавно ММОРПГ. Най-хубавата част е, че не иска инсталация и спокойно можете да я играете в обедната почивка. Или когато никой не ви гледа.

No comments:

Post a Comment