Tuesday, November 17, 2009

Флоренсия Онлайн - Florensia

Флоренсия е поредното, ново, лъскаво ММОРПГ за забава на децата като мен. Играта е красива, шарена и различна. Разнообразие внасят морските битки, в които вие сте капитан на собствен кораб и се биете с морски чудовища или други кораби. Ако искате да пробвате ролята на морски пират - сега е момента.
Героят ви на сушата ще има малко общо с битките във водата - всъщност общи са ви парите. Всичко останало като умения, опит и т.н. е напълно отделно.



Класове в играта
Explorer - изследовател, всъщност ви дават два пистолета и пушка, и ви пускат да се биете.
Noble - благородник, бие се с магия.
Mercenary - наемник, ползва предимно голям меч.
Saint - светец, лечител и буфер в играта.



Морските битки са малко сложни в началото, корабът има някакво ускорение, което сеуправлява трудно. Като се замисли човек, това е логично, но все пак трябваше да е по лесно. След известна практика човек му хваща цаката. Корабите се сглобяват на сушата, има няколко модела и трябва сами да си комплектовате частите. Частите от различните модели не се комбинират. След като си сглобите кораба трябва да наемете персонал.



Сухоземните битки са малко скучни. Имате стандартните чудовища, опит, умения и награди. Определено, скачащите гъби в началото бързо стават досадни. Няма голям избор от врагове.



Имате и задачи - куестове. Те са начина, стъпка по стъпка да влезете в играта.Пригответе се за доста четене преди да разберете кое как става.



Графиката е красива, пейзажите определено грабват окото. Героите не са чак толкова добре, но стават. Играта е занимателна и определено може да зариби за известно време.



Официалния сайт на Флоренсия Онлайн е http://en.florensia-online.com/. Играта е безплатна, за да играете трябва да се регистрирате и да я свалите.





No comments:

Post a Comment