Thursday, February 11, 2010

Сега можете да пробвате Lineage 2 безплатно!

Lineage 2 е една невероятна игра, която успя да погълне повече от година от живота ми. Още не съм сигурна как издържах тогава, по цяла нощ игра и по цял ден на работа. Играта определено е невероятна, а официалния сървър си струва времето.

Какво е Lineage2?
Повече можете да научите тук, но като цяло Lineage 2 e масова онлайн игра, за която трябва да си плащате месечно. Това спира много хора да я пробват, но моето мнение е, че месечните плащания са единствения начин една игра да е честна. Иначе се налага да се биете с хора напазарували си хубави и здрави оръжия, а вие за вашите слаби такива сте се били цяла седмица примерно. Определено повечето уж безплатни ММОРПГ игри оставят лош вкус след няколко дена игра, когато откриеш че удоволствието от играта го няма ако не си платиш, а ако си платиш няма да намериш реални противници за истинска игра.

Ако не сте пробвали тази невероятна игра, сега имате шанса да го направите с безплатни 14 дни. Повече можете да научите от официалния сайт: http://www.lineage2.com/freetrial.

No comments:

Post a Comment