Saturday, November 6, 2010

ИС – красива приключенска игра

В предния пост обещах да разкажа за играта към този саундтрак. Та ето го накрая моя пост след доста голямо забавяне.

Ys: The Oath in Felghana е невероятно красива приключенска игра правена от японското студио Нихон Фалком.
Играта има много красива 3Д графика и интересен стил. Ако сте играли Драгоника, анимацията на героите е в същия стил. Естествено, типично за Японска игра имате красива аниме история и естествено хубаво момиче което да спасявате.





В ИС вие влизате в ролята на Адол Кристин – червенокос млад мъж с усет към приключенията и невероятното умение да е на точното място в точния момент. Мисията започва когато Адол и Доги (неговия приятел) акостират на пристанището в Редмънт – родният град на Доги. Още в началото трябва да спасите Елена (хубавото момиче, което трябва да спасявате от време на време) от глутница вълци. От там на там сте въвлечени в серия от приключения – от претърсването на изоставена мина, до спасяването на Елена от омагьосан замък. Всяко от приключенията представлява отделна подисторя и завършва с бос – по силно чудовище. Играта има и доста уловки, примерно за да минете дадена част имате нужда да откриете някакво скрито съкровище.

Като цяло много приятна и отпускаща игра. Някои от босовете са малко по-трудни, но в интернет може да се намерят детайлни ръководства как да се мине дадената сцена, така че дори и това не е проблем.

No comments:

Post a Comment