Wednesday, April 1, 2009

Чудеса Онлайн или Wonderland Online

Wonderland Online е ММОРПГ, публикувано от IGG (Internet Gaming Gate). Играта е 2Д, с красиви рисунки в стил японско аниме. За да играете трябва да се регистрирате на официалния сайт - http://wl.igg.com/ и да изтеглите клиента. Самата игра е безплатна, като ако много държите да си хвърляте парите на вятъра, имате възможност чрез да поръчвате различни предмети в Item Mall.


История

Историята започва на луксозния кораб "Oceanic Star". След корабокрушение, играчът се озовава на остров, където среща Робинзон. ;)

След кратка разходка из острова на Робинзон, играчът се сдобива със сал и няколко закуски, които в случая се ползват за възстановяване на HP(живот) и SP(магия). Напускайки острова, човек се озовава в истинския свят на Wonderland Online.


Избор на герой.

Играта предоставя възможност за избор на герой - може да се вживеете в ролята на Нина, Даниел, Бети, Жанеса, Рок, Сид, Мур, Никол, Коно Тсурико, Алис, Мария и Джесика. Всеки герой има специфичен външен вид с възможност за промяна на цветовете и различни бонуси към стат точките.



Битки/PVP/PVE
Битките в Wonderland Online са нещо доста уникално. Когато се доближите достатъчно до жертвата си, изведнъж се оказвате на нещо като арена. Битката е походова, като играчът има определен брой секудни в които трябва да реагира. Началните чудовища срещу които трябва да се бие човек са неща като гъби, морски звезди и желирани топки. ;)



Палатката
Когато говорите с едно от NPC-тата, то внезапно ви дава палатка. Тази палатка е вашата къща в играта. Можете да я обзавеждате по ваш вкус, да местите нещата вътре, да я ползвате за работилница или да каните приятели.



Ново: Тези дни авторите на играта обявиха ново развитие. Добавени са нови територии, чудовища и НПЦ приятел. Повече можете да научите от този пост.

1 comment: